Tavaly nyáron cikket írtam egy rendkívüli, 22 éves fiatalemberről, aki élete kockáztatásával beugrott egy vízaknába esett kislány után, és kimentette a mocskos vízből. A fiatalembert Czuri Zsoltnak hívják, és önzetlensége miatt most hatalmas megtiszteltetés érte.

A Blikk meghirdette az “Év Embere 2012” mozgalmat, amellyel azokat az embereket szeretnék kitüntetni és megtisztelni, akik az ország nyilvánossága előtt kiemelkedőt alkottak, és így valamennyiünk példaképei lehetnek.

A különleges, és rendkívül szerény fiatalember történetét a Gyújtóforráson megjelent cikk alapján megismerhette az egész ország. Úgy tűnik, ez felkeltette a Blikk újságíróinak figyelmét is, mivel Czuri Zsoltot “Az Év Civil Hőse” címre jelölték.

Zsoltiról, és a Csepelen végrehajtott sikeres életmentésről bővebben itt lehet olvasni.

A cikk megírása óta nagyon jó barátságba kerültem Zsoltival, így azóta is nap, mint nap meggyőződöm róla, hogy különleges fiatalember.

Ő az, aki ha elesik valaki az utcán, gondolkodás nélkül odasiet, nyugtatja, ápolja a sérültet, az utcán nyitott szemmel jár, és folyton azt figyeli, hol segíthet. Soha életemben nem láttam még korábban ilyent. Nagyon jó ember, megérdemli az elismerést!

Kérek mindenkit, akit megérintett Zsolti története, aki tiszteli, becsüli azokat, akik önzetlenül, szerényen, életük kockáztatásával, gondolkodás nélkül segítenek, aki került már bajba, és kapott segítséget, vagy aki még nem, de jól esne, ha egy hasonló ember a megmentésükre sietne, SZAVAZZON CZURI ZSOLTRA, hogy egy valódi, köztünk élő hős elismerést kaphasson!

Szavazni a Blikk Év Embere 2012 szavazás oldalán vagy a Blikkben található szavazólapok visszaküldésével lehet.

A Blikk “Az Év Embere 2012” díjra itt lehet szavazni!

Támogassuk Zsoltit egy szavazattal “Az Év Civil Hőse” díj elnyerésében!

A Gyújtóforrás ott van a Facebookon is! Kattints ide, lájkolj minket, és mindig elsőként értesülhetsz a legfrissebb hírekről, cikkekről!


2 hozzászólás

Klára · 2013-01-24 - 18:06

Szeretném megköszönni mindenkinek aki segített Zsoltinak aki fölkarolta Öt akkor, amikor én már nem lehettem ott. Köszönöm.

Márta Jeszenszky Cserneczky · 2013-01-24 - 14:25

Egynek örülök ZSOLTI, talán én voltam az első, aki gratulálhatott Neked és, aki ezt megtudta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem, hogy a közelben maradsz. Igyekeztem végigizgulni azt az egy-két hónapot, amit szívvel-lélekkel véghez vittél.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 + 4 =