MÉDIAAJÁNLAT

.

A gyujtoforras.hu 2012 óta működő, dinamikusan fejlődő, tűzvédelmi témakörben a lakosságot és a szakmai célcsoportot megszólító portál. A honlap hiánypótló tartalomszolgáltatóként jött létre, mivel a magyar nyelvű interneten nincs más, ezzel a tematikával foglalkozó online médium.

A portál olvasói a tűzvédelem iránt érdeklődők, a biztonságot szem előtt tartók közül kerülnek ki, vagy olyan emberek, aki tűzesetek szenvedő alanyaiként érintettek. Sokan tájékozódni szeretnének a kármentés, vagy a megelőzés lehetőségeiről.

A gyujtoforras.hu látogatói leginkább 25-45 év közötti férfiak és nők, különösen sok a kisgyermekes szülő.

A honlapon a tűzvédelmi témakörben írt cikkek kivívták több szakmai fórum, szervezet elismerését. Ennek köszönhetően a honlap cikkei több weboldalról is elérhetők, számos felületen ajánlják az olvasóknak.

A közösségi média lehetőségeivel élve a gyujtoforras.hu aktív szereplője a tartalommegosztásnak, Facebook oldalunk egyre népszerűbb.

A honlap látogatottsága dinamikusan növekszik. A gyujtoforras.hu olvasóinak 51 %-a férfi, 49 %-a pedig nő. Az olvasók 45 %-a budapesti, és 55 %-a döntően a megyeszékhelyekről és egyéb vidéki nagyvárosokból jut el a felületre.

Egyre bővülő partnerkapcsolatainkkal, ezzel kapcsolatosan megkötött együttműködési megállapodásainkkal a szakmai színvonal fenntartását, és így a látogatottság növelését tűztük ki célul. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a gyujtoforras.hu-val kötött együttműködési megállapodásával elismerte a lakosság tűzvédelmi tájékoztatásában betöltött fontos szerepünket.

Az oldal minél szélesebb körű megismerése érdekében nyereményjátékokat, pályázatokat hirdetünk, és rendezvényeken jelenünk meg.

2014. márciusában elindítottuk a gyerekeknek szóló tűzvédelmi programunkat, melyhez egy kabalafigura is csatlakozott, továbbá egy önálló, külalakjában a gyerekeknek szóló webfelületet is készítettünk, ahol a tűzvédelmi jó tanácsok mellett letölthető foglalkoztatókat, színezőket, meséket és játékokat kínálunk a legfiatalabb generációnak.

HIRDETÉSI ÁRAK

.

CSOMAGAJÁNLAT, KEDVEZMÉNY

Partnereinknek számos személyre szabott, kedvező ár-érték arányú megjelenési csomagot tudunk javasolni!
Partnereink kizárólagossági igényét speciális ajánlatban, eseti felár kikötése mellett tudjuk biztosítani!
Hosszabb távú megjelenési elképzelések esetén partnerségi konstrukciókat tudunk javasolni, jelentős kedvezményeket biztosítva.

.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Maximális méret: 100 kilobyte.
A FLASH-kreatívoknak működniük kell az elterjedt böngészőkben (Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari).
Bannerek formátuma: PNG, GIF, JPEG, FLASH vagy HTML lehet.

.

ÉRDEKLŐDNI LEHET

Telefon: +36/70/334-55-57 (Csepregi Csilla)
E-MAIL: gyujtoforras@gmail.com   I   cscsilla@gmail.com
WEBSITE: https://gyujtoforras.hu

.

A MÉDIAAJÁNLAT LETÖLTÉSE PDF FORMÁTUMBAN:

+ <