A Gyújtóforrás „Tűzre, vízre vigyázzatok!” címmel fotópályázatot hirdet.

A pályázat célja, hogy észrevegyük, milyen nélkülözhetetlen dolog a tűz az ember életében, mennyi szépség rejlik benne, ugyanakkor mennyi veszélyt rejt.

Várom minden olyan profi és amatőr fényképész jelentkezését, aki észreveszi a körülöttünk lévő, és életünkben nélkülözhetetlen, hasznos tüzes, forró dolgokat, legyen az egy gyertya fénye, a lobogó tábortűz, egy kandalló lobogó lángja, vagy a csillagszóró varázslatos szikrái.

A téma teljesen szabadon értelmezhető, tehát olyan fotókat is várok, amik szimbolizálják a tüzet, az ezzel kapcsolatos biztonságot, vagy akár a tűzoltók munkáját, esetleg egy valódi tűzesetet.

Pályázat beküldési határideje: 2012. november 30. 24 óra 00 perc

Eredményhirdetés: 2012. december 03.

Pályázati feltételek

Egy pályázó maximum 5 – címmel ellátott – képpel pályázhat.

A pályamunkákat – kizárólag elektronikus formában – a gyujtoforras@gmail.com email címre kell elküldeni, a tárgyban a „Tűzre, vízre vigyázzatok!” téma megjelölésével.

A pályázat feltétele a “Pályázati adatlap” kitöltése.

Pályamunkák bemutatása, a nyertesek értesítése

A beérkezett pályaműveket – a beérkezés sorrendjében, a szerző és fénykép címének megjelöléssel – a Gyújtóforrás honlapján és a Gyújtóforrás facebook oldalán folyamatosan bemutatjuk.

A nyertes pályázókat e-mailben értesítjük, a nyereményeket postán küldjük el.

A fotók elbírálása, és a nyeremények

A nyertes fotókat kizárólag a közönség szavazatai alapján választjuk ki.

Az a három fénykép nyer, amelyik a legtöbb „Like” vagy „Tetszik” szavazatot gyűjti össze a Gyújtóforrás facebook oldalán közzétett fotókra.

Az első három legtöbb szavazatot összegyűjtött fotó – a Szomjoltóság felajánlásából – olyan fényképes bögrét nyer, amin a nyertes pályaműve szerepel.

A fotópályázat különdíját – egy üvegplakettet – az a pályázó nyeri, akinek pályaművét a szakmai zsűri a legeredetibbnek, legötletesebbnek ítéli. A plakett különlegessége, hogy egy olyan szervezet címere van rajta megörökítve, amely jelenleg már nem működik ebben a formában. A plakett egy nevét felfedni nem kívánó személy felajánlása. Köszönet érte!

A fotópályázatra beérkezett fotók megtekinthetők itt.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 + tizenhét =